Blog

Holger Danske – Danmark, 2018

Holger Danske er en dansk sagnhelt. Beretningerne om hans oprindelse findes i de tidlige europæiske kvad og heltedigte kendt som chansons de geste. Han optræder første gang i Rolandskvadet fra midten af det 12. århundrede som en af Karl den Stores riddere under navnet Oger le Danois.

Wikipedia

Sagnet fortæller, at “når Danmark stander i våde, så vil Holger Danske vågne op til dåd.”; at når Danmark kommer i nød, så vil Holger Danske vågne op og hjælpe.

– Ibid.

HolgerSnorksover

Situationen i Danmark 2018 ser alt andet end heldig ud. Den afspejler det lave bevidsthedsniveau, flertallet befinder sig på efter mere end hundrede års målrettet indoktrinering og hjernevask beregnet på at bryde mennesker ned. Vore forfærdre ville for 100 år siden med garanti aldrig have fundet sig i de ting, der udspiller sig i dagens Danmark.

Illuminati-Eyes         WP_20170928_09_27_48_Pro     OrdoAbChao

Ja, Danmark er styret af satanister – så meget må være indlysende for dem, der har orienteret sig. Hele Systemet er infiltreret; magthaverne er ikke til at stole på. Vi har at gøre med mennesker med åbenlyse psykopatiske tendenser, som ikke ønsker andre godt og er parat til at udnytte deres ofre, behandle dem som rene midler til at opnå mål, bringe dem på afveje for bagefter at kunne godte sig over deres fald – alt sammen tilsyneladende ud fra den “luciferianske” logik, at hvis nogen kan narre dig har du fortjent at blive narret. De river ned i stedet for at bygge op, ødelægger og hærger, lyver i stedet for at oplyse – og ikke engang børnene skånes… og i al deres vanvid har de fået bildt sig selv ind, at de har ret til det, de gør, og at de er heltene i historien.

Et menneske kan – især, hvis det udsættes for traumatiserende oplevelser (og man kan argumentere for selve hele vor moderne civilisation er baseret netop på trauma) – lukke ned fysisk, kognitivt, emotionelt, spirituelt oa. Egoet kan bygge en hård skal op omkring sig og i hårdnakket fornægten erklære: “Jeg kan ikke have taget fejl! Ingen kan have narret mig! Jeg ved nøjagtig, hvordan virkeligheden er skruet sammen – hvad der er muligt og ikke muligt!” – det hele foregår i et misforstået forsøg på at beskytte sig selv mod en omverden, der kan virke både truende og uforståelig.

Der er stor styrke i at imødegå virkeligheden med et åbent sind, turde se sig selv i øjnene, erkende sine fejl[tagelser] og beslutte sig for at forbedre sig fremover. Holger Danske har i den grad sovet i timen… men det betyder jo ikke, at han skal fortsætte med det.

Rejs dig op og kæmp for Danmark! For dig selv, for dine børn, for din familie, for dine medmennesker. Det er her, kampen står; det er nu, det gælder. Rejs dig!

Holger_D_400x400

Switzerland_Flag11

Advertisement